25e april 2012

2012-04-25 | 20:35:50
Jag har brutit mot min egen regel. Idag vid lunch var jag så extremt hungrig. Och trotts att jag äter som en fågelunge så är det ju faktiskt kolhydraterna som "mättar". Därför åt jag en halv potatis till fisken till lunchen. Men jag tycker jag är värd det. Får börja träna på riktigt nästa vecka, hoppas på att jag kanske är frisk då? Jag är taggad på att träna och se skillnad. Ska försöka hinna med powerwalkar tills dess. Ni är med mig va?

Kommentarer
Postat av: Melinda

Ewe.. En halv potatis? Man blir inte tjock av potatisar.. Varför inte äta en hel, eller 2? All denna hysteri om vikt och dieter i skolan gör mig galen! Alla är olika långa och har olika kroppsbyggnad! Just saying. Det är onormalt att väga 50 kilo om man är lika lång som vi är! Det verkar nästan som att det är ditt mål.. Gå efter BMI istället! Träna för att du vill, men ät därefter! Man behöver äta för att orka! Och det är inte snyggt att vara benig.

2012-04-26 @ 21:34:32
Postat av: ewelina

haha du låter som mig! :D

jag hatar också allt jävla tjat om dieter och sånt, men jag ser detta som ett litet projekt.Att se hur långt jag kan sträcka mig. Jag gör det även för min hälsas skull, just nu är mitt imunförsvar sämst, därför ändrar jag lite i min kost + tränar. Bara dessa första två veckor jag kommer vara "hård" mot mig själv. Just för att känna att "jag kan om jag vill".När jag börjar träna på riktigt kommer jag såklart öka på med lite kolhydrater för att kunna bygga lite muskler ;)

2012-04-26 @ 22:52:57
URL: http://anzelius.webblogg.se/
Postat av: ewelina

men tack för att du bryr dig :)

2012-04-26 @ 22:53:30
URL: http://anzelius.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback