18e juli 2012

2012-07-18 | 19:25:00

Lite bilder ifrån campingplatsen, höhö. Vi spenderade tisdagen på liseberg, jag och erica drog även en sväng till stan och shoppade lite samt träffade min syster. Sen åkte vi alla till skara för att vara så redo som möjligt inför skara sommarland på onsdagen.
 
Vi orkade inte betala för campingen så vi åkte ut i skogen, upp på ett fält där vi gömde bilen bakom en buske och slog upp tältet bredvid kohagen. Sen bjöd kvällen på alkohol, "truth or dare", neger eller president, spökhistorier, skitsnack, ölhävar tävling, skratt, skratt, slickningar (hah), taffsande och ännu mera skratt.
 
Jag och erica dissade de andra i tältet och fällde ner baksätena i bilen och sov i bakluckan, superskönt att sova där när regnet piskade ner och man visste att de andra stackarna sov på en åker, utan liggunderlag i att kallt tält.
 
När vi vaknade på onsdagen regnade det fortfarande, så vi beslutade med tårar i ögonen att strunta i skara och istället åka till jönköping och A6 för att shoppa lite innan vi sedan åkte hem till fina norrköping där solen sken.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback