11e april 2013

2013-04-11 | 21:26:41
Såhär står det om stället vi ska till i teneriffa:
Playa de Las Américas är en fartfylls semesterort på Teneriffas södra kust, med rykte om sig att vara öns partyställe. Hit flockas partajande gäster, som vill ta del av platsens vibrerande uteliv och roliga nöjen. På den här inneresorten finns det, förutom allt hålligång, flera långa stränder med gyllene sand, som lockar mängder av semesterfirare till dagar med sol och avkoppling.

Det största stranden här har lugnt vatten och det är paradiset för semesterfirare under hela året. Här ser man barn leka, par vandra hand i hand på stranden och grupper med vänner som umgås.

Här finns allt man behöver, kiosker står längs stranden som säljer kylda drycker och glass och det finns volleybollnät, för den som vill röra på sig.

Den som vill testa vattensporter har många olika möjligheter och det finns många butiker som hyr ut surfbrädor, våtdräkter och snorkelutrustning. Dessutom kan man åka på båtutflykt och resa längs kusten på dagsutflykter i olika båtar, allt mellan piratskepp och katamaraner. Det finns också turer ut för att se valar och delfiner och den som vill kan utforska havet botten under en u-båtssafari.
 
Än så länge ser planerna ut att vi ska på en djurpark (info om det kommer), ett vattenland (info om det kommer), vi ska även kolla upp ang surflektioner, delfinsafari, valsafari och båtutflyker. Vi tar allt spontant helt enkelt.
 
 
Hur som. Har precis ätit och nu sitter jag framför lyxfällan och tänker "jag ska plugga.. jag ska plugga.." men det går inte så bra. Hah. Men snart så!

Kommentarer
Postat av: malmal

åk till djurparken! den ska tydligen vara jättebra :)

och vi såg delfiner på en båttur!!!!!! :) :) höhöhhihihihheheh

ha det bra Plutten

Svar: hihihihiih. ruuuuligt!!vi måste ses snart skrållis <3
ewelina anzelius

2013-04-12 @ 12:47:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback