2e april 2013

2013-04-02 | 11:22:00
Idag är jag en glad tjej. Det ÄGER att ha en far som jobbar inom hästbranchen. Om ni inte vet det så jobbar min far med 40 olika saker. Men bla så har han varit med och gjort en sadelkollektion. Sadeln kommer inom kort komma på min ponnys rygg och jag är super exalterad då sadeln egentligen ligger för högt i pris för att vi skulle köpt den annars (36 tusen). Har även köpt röda stigbyglar till den, min ponny kommer bli stonas favoriter. Sadeln är även otroligt bra för ponnyns rygg. Inte för att han har dålig rygg, men alltid bra att använda bra produkter på honom.
Två andra positiva saker med detta är att troligtvis ska de börja samarbeta med "perfect sit of sweden", vilket är ett superbra företag inom hästbranchen som har massa roliga produkter. De sammarbetar även med de som har bloggen dressyrmupparna vilket är en av sveriges största hästblogg (tror den ligger på nr 2?). Detta resulterar att min far kan beställa hem lite olika produkter därifrån och testa de. Nästa produkt kommer troligtvis vara det här tränset vilket också ligger på en tragisk kostnad på 2000kr. Bli inte sura nu, jag skryter inte. Dessa kostnader kommer alltså inte vi betala, utan vi kommer få betala en betydligt mindre kostnad pga pappas företag.
En tredje grej som är otroligt roligt med pappas sadelföretag är att han troligtvis ska samarbeta med tyra sjöstedt. Troligtvis i maj någongång ska vi ta bilen och åka mot stockholm och hennes stall för att testa lite sadlar och planera lite framtida planer. För er som inte är lika bloggnördiga som mig så är det tjejen som har sveriges största hästblogg. Hon som ägde style by tyra om ni känner igen den butiken.
 
Tänkte berätta detta igår, men ville inte att ni skulle tro att det var ett aprilskämt så sparade på det tills idag.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback