8e april 2013

2013-04-08 | 19:28:00
Ja, jag drog mig dit iallafall. Men jag stod inte ut med alla människor. Jag fick total panik och vågade typ inte göra någonting. hah. verkligen fobi att gymma när det är massa folk. Känns som att alla följer ens träning med skeptiska ögon, trotts att det verkligen inte är så. Men var där i 40 minuter innan jag sprang där ifrån och gick hem och körde lite på mitt egna löpband istället. Mycket skönare!
 
Träning trotts magkatarr? Funkar! Illamåendet satt i, men blev varken bättre eller sämre som jag kände det. Sen orkar jag inte alls lika mycket då min kropp inte fått den näring som den faktiskt behöver. Men om man tar det försiktigt, så går det!
 
Nu ska jag nog hoppa ner i badet och slappa lite. Borde göra så mycket annat, men icke. Ska lägga mig i badet framför lyxfällan och försöka få i mig lite kvällsmat senare.
 
Kommer förövrigt, med informationen om att det är magkatarr jag lider av sluta fokusera på att gå ner i vikt och istället fokusera på att INTE gå ner i vikt då det kan vara ett resultat av magkatarr..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback