7e januari 2013

2013-01-07 | 15:06:00

Min 5 favorit tips

 

★ Drick vatten! 
Du har säkert hört det förut, men det är sant. Det håller huden vackert, det håller kroppen hydrerad och det gör du inte tänker på mat. Jag säger inte sluta ät - jag säger, hålla sig borta från de dåliga livsmedel.

 

★ Ring mig kanske? 
Använd en kompis till dig att få tummen ur röven! Det så mycket lättare att gå ihop. Du behöver inte nödvändigtvis träna tillsammans, men att göra resan tillsammans med någon och ha stöd är en viktig del. 

 

★ morgnar regler!

Den bästa tiden för en dag för mig att träning är på morgonen, trots att det är svårt att komma ur sängen. Gör det. Känslan är efteråt värt det. Och sedan efter att träningen har du hela dagen att göra vad du vill. # Få det överstökat!

 

★ Tidningar / Böcker. 
Något jag älskar är att titta igenom hälsa / Motion böcker och tidskrifter. Det finns alltid ett gäng tips och idéer kul. Det behöver inte ens kosta dig ett öre, städa ditt rum och jag slår vad om du har ett dussin tidningar någonstans dolda, eller låna en vänner. Tro mig, det finns inget som får dig mer motiverad än så!

 

★ Ha kul medan du gör det!
Eftersom vi alla vet att kost är en stor del av en hälsosam livsstil - glöm inte det. Önska dig en  kokbok på din födelsedag eller skapa din egen genom recept på nätet och från tidningar. Och sedan organisera matlagning nätter med vänner eller familj. Och kom ihåg, gör det roligt! Att vara hälsosam betyder inte att vara tråkig. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback