9e januari 2013

2013-01-09 | 16:21:16
Åh. kommer hem från skolan och ser lite fina pepp-kommentarer från er. Hur kan man inte bli glad då? ÅH. Gullisar! Ni verkar gilla träningsinläggen, så fortsätter med dom! Några av er vad även lite mer intresserad av outfits och måltider, det ska absolut komma mer av sånt! Kanske lite recept till och med? Idag blir det dock dåligt med träning på gymmet. Planen var ett pass på Actic, men tiden kommer inte räcka till. Så blir hemma träning istället, skriver om det sedan.
 
Nu ska jag äta mellanmål i form av en apelsin och två ägg. Var så sjukt nära på att köpa mig lite godis idag, för fyfan va gott det är. Men har kommit på mig själv med att det oftast handlar om att jag är hungrig. Två ägg senare och godissuget är borta. På bilden ser ni förövrigt min lunch, en sallad med ost, sallad, majs, ananas, pesto pasta, kyckling och ost. Hur gott som helst!
 
Blir iallafall lite träning idag i form av ridning. Det är så svårt att se ridning som en träningsform när man har gjort det hela sitt liv. Men faktiskt så är det rätt bra träning. Speciellt för de stora muskelgrupperna som ben, rumpa, rygg och mage.
 
I dag i skolan fick jag förövrigt lite information ang praktisera på marine world på fredag, kommer ett inlägg om det om några timmar medans jag är i stallet.
 
Hoppas ni haft en fin onsdag hittils finisar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback