31e maj 2013

2013-05-31 | 10:10:00
Alla tjejer har en Mr. Big i sitt liv. Det kan vara olika män under olika perioder i ens liv, men det finns alltid en Big med i bilden. Personen som skrev Sex and the City var fantastiskt smart som skapade en sådan rollfiigur. För (nästan) alla tjejer kan relatera till Carrie och Bigs relation. Eller i alla fall många, tror jag. 
 
När jag tittar på SATC blir jag alltid så jävla förbannad på Carrie som dumpar Aidan. Jag tycker att hon borde behandla honom varsamt och inte kasta bort honom. Jag förstår inte hur hon tänker. Jag förstår inte hur hon kan välja bort en man som vill ge henne hela världen för en man (Big) som hon aldrig kommer kunna lita på. Förstår inte.
 
Fast sedan så gör jag ju det ändå. Förstår varför hon väljer att gång på gång gå tillbaka till Big trots att hon aldrig ALDRIG kommer vara säker på att han inte kommer lämna henne ensam imorgon igen. Förstår varför hon lägger sitt hjärta i en man som fumlar bort det. Förstår varför hon väljer det komplicerade framför det enkla. 
 
Jag är ju likadan.
 
Skillnaden? I verkliga livet kommer aldrig the happy ending.
 
Men det är okej. Kärlek är inte logiskt. Kärlek är kärlek. 

Kommentarer
Postat av: Elin

Vore kanske bra om du angav källan till texten, det är ju Michaela Forni som skrivit den. :) Kan ju vara kul för henne att få lite cred.

Svar: absolut, den tjejen förtjänar all cred i världen. Två inlägg upp står det om hennes bok :)
ewelina anzelius

2013-05-31 @ 11:15:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback