5e maj 2013

2013-05-05 | 11:42:51

 

★ Äta små portioner, ofta 
Ni har säkert hört det här ofta men det är värt att testa det. Vänta inte med att äta tills du är super hungrig, för då kommer kroppen lagra maten för att den inte får mat så ofta. Och när du väl äter är risken stor att du äter alldeles för mycket och på så sätt töjjer ut din magsäck.Planera dina måltider, 5måltider om dagen - det behöver inte vara spagetti och köttfärsås till alla målen, ett äpple går bra. Försök att äta något var 3e timme. 

 

★ Va fantastisk, även på gymmet.
Vem har sagt att man inte kan vara snygg på gymmet? Självklart behöver du inte ha nyaste halsband och smink, men jag är nog inte ensam om att bli träningspepp av nya träningskläder? Skippa sminket, skippa att stå och spegla dig - köp träningskläder som du känner dig snygg i och ROCKA DEM! Våga vara färgglad, våga sticka ut! 

 

★ Vad är ditt mål?
Alla borde ha ett mål när det gäller träning. Det kan vara allt från göra 50 armhävningar utan paus, få större armar eller se ut på ett visst sätt. Börja med delmål, ha flera delmål fram till ditt mål så ska du se att det känns närmare än vad det är! Första målet kanske är 10 armhävningar? Sen 20 sen 30... osv. Se till att unna dig något vid varje delmål. Det kan vara ut och äta någonstans, köpa den där toppen eller boka den där semestern. 

 

★ Håll motivationen igång

Se till att håll motivationen uppe. Det kan vara genom att läsa olika träningsbloggar, följa träninginspererade instagrams eller kolla på we heart it. Fixa en bra spellista på din telefon/ipod som får dig taggad. Det bästa av allt är att träna med vänner. Dra med dina tjejkompisar till gymmet så blir det både lite roligare och jobbigare (så klart man tävlar ?!), eller bestäm med grannen att varje torsdag klockan 17 tar ni en promenad? 

 

 Planera
Det är lätt att säga att ja, imorgon ska jag träna. Men har du mål? Vill du nå dina mål? Kommer målen närmare för att du säger att du ska träna? Sluta snoza i 50 minuter och gå upp och gå en promenad istället! Planera in din träning och gör det till en rutin. Att nej, klockan 18.30 på tisdagar kan jag inte ses, för då är det zumba pass. Jag vet att det är super svårt - men vi gör det tillsammans. Okej? - BEACH 2013 KOM OCH TA OSS! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback