6e september 2013

2013-09-06 | 10:28:00
Komigen nu svanteman, var lika envis som du är klockan fem på morgonen när magen kurrar, eller när du absolut vill vara i mitt knä när alla andra vill hälsa på dig - på måndag är det dags för veterinären och vi håller varenda jävla finger.
Min älskade pojke, nu klarar vi det här!
 
 

Kommentarer
Postat av: E

Hej!
Jag är lite nyfiken på hur du gör med mat till lilla Svante! Hur ofta han får mat och vad han äter? Jag minns när mina släktingar fick kattbebisar, och från vad de sa så ska kattungar så små ha mat näst intill varannan timme?
Hoppas att lillkillen kämpar på och blir bättre!
Kram

Svar: Hej! I början av perioden (när han var två veckor ca) fick han mat i form av 5ml mjölkersättning var 3e timme, såklart oftare om vi märkte att han var hungrig. När han blev lite mer självständig (om man nu kan kalla en 3 veckors kattunge det?) så fick han mat så fort han jamade om det. När han blev fyra veckor så började vi ge honom någon form av kattmatspure - man köper det på burk och det är till för kattungar.
Men nu, eftersom att han inte äter så har vi börjat med extra fet (36%) vispgrädde, då tvångsmatar vi honom var 3e timme med ca 3-5ml, så mycket vi får i honom.

Tack söta du!
Kram
ewelina anzelius

2013-09-07 @ 17:06:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback