6e december 2012

2012-12-06 | 23:20:31

Polis fick kallas till Brånnestad koloniområdet då en trio var där och sökte utan lov.

 

Det var vid 18-tiden på onsdagskvällen som ägare till kolonistugor fick larm om att någon var inne på deras område.

 

När de åkte dit för att kontrollera vad som hänt mötte de tre personer som sade sig leta efter den försvunne Jimmy Höög Aronsson.

 

De uppgav att de hade kopplingar till organisationen Missing People.

 

- Trion uppgav att de fått uppgifter från två olika medium att Jimmy skulle finnas i en gul kolonistuga i Brånnestad, säger polisens utredare Peter Aronsson.

 

 

Enligt uppgift till NT ska ett antal gula kolonistugor vara uppbrutna, trion uppger dock att de inte är skyldiga till detta.

 

 

Olaga intrång
Polispatrullen som kom till platsen skrev en anmälan om olaga intrång.

 

- Vi förstår att alla vill att Jimmy ska hittas, men det gäller att man inte går över gränser. Har man något konkret så kontakta polisen.

 

 

Tanken var att polisen skulle genomsöka kolonistugeområdet med hund på torsdagseftermiddagen, men då kom ett väpnat rån på Ingelstaområdet emellan.


Frida Knutsson, som är kontaktperson för Missing People här i området, säger att sökningen bland kolonistugorna inte är något som genomförts i deras regi.

 

- Vi använder oss inte av medium.

 

- Däremot är det många som hör av sig och vill vara med och leta efter Jimmy. I nuläget har vi dock ingen ny sökning planerad, men vi har kontakt med polisen dagligen för att se om de fått något spår som vi kan använda i våra sökningar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback