30e november 2012

2012-11-30 | 15:10:13

Då går dagens skoldagen mot sitt slut och jag är på väg hem nu. Det blev en rätt skön dag idag med föreläsningar, städa hos ormarna (och mysa lite) och sen planera framtiden lite. Skönt! Nu håller jag tummarna för att bussen går förbi Åby så jag slipper in till stan och vända. Sen blir det hem och duscha och fixa lite inför kvällen. Vi hörs senare!


30e november 2012

2012-11-30 | 12:06:17

Sitter och äter lite lunch just nu och äter viktväktarnat, mums! Idag har vi haft lite föreläsning och varit med veterinärerna. Det har varit super intressant och nu i eftermiddag ska vi jobba med en uppgift som vi fått. Inte så mycket roliga bilder idag, mer än när carro sover på min axel. vi hörs senare lovers.


29e november 2012

2012-11-29 | 23:10:28

Mina öron piper, febern stiger, näsan sticker av allt nässpray och halsen ger mig rethosta. Men jag är glad. Nu ska jag sova, imorgon håller jag tummarna på att kvällen ger mig godis och pussar.


29e november 2012

2012-11-29 | 20:33:15

Kom nyss hem, nu ligger jag och nyser i soffan. Frisk tjej - japp japp! Men är ändå super taggad inför morgondagens undervisning på Kolmården. Jag missade ju förra gången...

Ikväll hade jag hoppats på sällskap, men den som väntar på något gott.. Mor och far är iväg och kommer inte hem förrän torsdagen blir fredag så jag blir själv med hundarna.

Nu ska jag ta en Alvedon och göra mig lite Knäcke till kvällsmat. Är förövrigt äckligt sugen på godis just nu. men det får vänta tills helgen. Vi hörs imorgon hörreni/ Piggelinen!


29e november 2012

2012-11-29 | 20:08:20

Då sätter vi igång, sista dagen på jobbet. Heja heja!


29e november 2012

2012-11-29 | 17:53:42

Det står klart efter ett möte mellan polisens utredare Peter Aronsson och polischefen Anne Asp.

-De kommer hit till helgen och är engagerade, säger Peter Aronsson.

Sannolikt kommer sökarbetet att påbörjas vid fontänerna i Strömmen och sedan tar man sökandet därifrån. Tidigare hade räddningstjänsten dykare som dök vid Saltängsbron - det kommer inte Kustbevakningen att göra.

Hur många som kommer från Kustbevakningen var under torsdagen inte känt.

Dessutom har polisen gått vidare med den 19-årige mannen som blev rånad samma natt som Jimmy Höög Aronsson försvann. Men det verkar inte leda utredningen framåt.

-Vi har inte kunnat se någon koppling till personrånet på Hamnbron, det går inte att leda ärendet till Jimmys försvinnande, säger Peter Aronsson.

Efter att ha hållit nya förhör med den 19-åring som blev rånad har dock några nya uppgifter kommit fram. Enligt polisen har han lämnat i stort sett samma signalement på gärningsmännen. Det enda som egentligen är nytt är att polisen justerar tidpunkten för brottet till 03.45 i stället.

Polisen tror att den man som lånade ut sin telefon till den rånade 19-åringen kan ha sett något och vill gärna komma i kontakt med den mannen.

Enligt polisen har det kommit in en del nya tips - men inget som för utredningen framåt.

Vad polisen får betala för att hyra in Kustbevakningens tjänst är oklart. Enligt Peter Aronsson kommer man få betala mellan 6000 kronor och 10000 kronor.


29e november 2012

2012-11-29 | 14:04:05

Godmorgon! Skoldagen är snart slut, den har gått rätt fort. Nu måste ni alla sätta igång East fm, 14.30 så ska de prata om Jimmy.

Hur som, vid 15 så ska jag träffa Joline och Erica för att luncha och prata skit. Sånt behövs ibland!

Fick förövrigt snygga jobbkläder idag. Jacka och byxor, nu är jag glad!!


28e november 2012

2012-11-28 | 20:20:54

Stackars ponnyn var blötare än blötast och fick nöja sig med 40minuters barbackaridning. Men han verkade nöjd med att få på sig ett nytt, torrt täcke och få lite hö att knapra på sen. Japp, sen då? Jag har ätit räkor med familjen och köpt hårfärg. Men har inte orkar färga håret än, vi får se hur det blir. Nu sitter jag och slappar framför TVn med mamma.


28e november 2012

2012-11-28 | 19:21:12

 -Ja, jag har förstått det av våra hundförare att det inte var något att gå vidare på, säger Peter Aronsson, som utreder ärendet från polisens sida.

 

Han menar att polisen inte för tillfället har något pådrag när det gäller själva letandet. I stället är det den inre verksamheten som hanterar tips och sköter den inre spaningen.

 

- Vi följer givetvis upp tipsen, det gör vi hela tiden, säger han.

 

Så det kommer in tips?

- Det kommer in tips och sånt, sen jobbar vi vidare med andra trådar. Bland annat kommer jag att hålla förhör med en annan målsägare, säger Peter Aronsson.

 

Den målsägaren han refererar till är den 19-åriga man som rånades på sin mobil på Hamnbron natten mot söndagen. Då var det fem gärningsmän som samtliga bar parkas och tvingade av mannen mobiltelefonen.

19-åringen, hade precis som Jimmy Höög Aronsson, tidigare varit på nattklubben Puls.

 

Under onsdagen genomförde Missing people inga sökningar. Däremot hade Jimmys vänner planer på att söka efter honom.

- Ja, det var några av hans vänner som letar efter honom med båt på Lindö kanal. Vi på polisen försöker hitta sånt som kan vara relevanta områden att söka i, säger Peter Aronsson.

- Vattnet är, tyvärr, alltid aktuellt. I det här fallet kan vi inte utesluta någonting.


28e november 2012

2012-11-28 | 14:20:39

Kvinna såg man vid Strömmen


Nu har polisen börjat koppla samman Jimmys försvinnande med annan brottslighet från samma natt.

Ett av polisens hetaste tips är från den person som en nattjobbande kvinna sett efter att ha parkerat sin bil. Enligt hennes uppgifter ska en man ha suttit vid Strömmen mellan 05.15 och 05.30 på söndagsmorgonen. Det enda problemet med hennes iakttagelse, som polisen ser det, är att mannen sannolikt bar jacka.

- Och Jimmy hade sin jacka kvar i garderoben. Men det är ändå intressant för oss, säger Peter Aronsson, som utreder fallet på Norrköpingspolisen.

- Hon verkar rätt säker på att personen bär jacka. Vi vill gärna komma i kontakt med den personen eller om någon annan sett samma person, tillägger han.


Under måndagskvällen tittade Peter Aronsson tillsammans med Jimmys anhöriga på den film som finns från nattklubben Puls övervakningskamera. Där kunde man se att han lämnade lokalen vid 03.08 och var berusad.

Tidigare hade man trott att han bar vita skor men på filmen syns tydligt att han bär svarta skinnskor, klocka och halsband. Övervakningskameran är positionerad utåt från lokalen.

- Det finns personer där som ser ut att vänta på någon, men det är ingen som gör en ansats att följa med honom, kommenterar Peter Aronsson bildmaterialet.


Annan information som nyss kommit fram är samtalslistorna från telefonen. I samband med stängningen ringde flera personer till Jimmys mobiltelefon - utan att han svarade. Enligt polisen var samtliga telefonsamtalen från bekanta till Jimmy.

Det fortsatta arbetet för polisen går i stort sett ut på att bearbeta de tips man får samtidigt som man har konstant kontakt med de anhöriga.


Dessutom har man börjat titta på brott som begåtts under samma tidsspann för att se om något hänger ihop med försvinnandet. Ett av de brotten är den man som rånades på Hamnbron vid 03.30-tiden av fem män som var mellan 20 och 25 år gamla.

- Det stämmer, och han hade också varit på Puls, säger Thomas Månsson, chef för våldroteln, på Norrköpingspolisen.


28e november 2012

2012-11-28 | 14:06:08

Norrköping city vs jursla (utanför stan). Förstår ni nu varför jag föredrar att inte bo i city? Jag har snö medan de har slask - HA!


28e november 2012

2012-11-28 | 12:52:49

Blev bara 1h träning för sedan gav min hals upp totalt. Körde mest kondition idag, eftersom att det är där jag vill bli bättre. Nu är det bara att ta sig ut i snön igen och mot hm för att köpa hårfärg och sen dra mot stallet. Super taggad på stallet i det här vädret - eller?


28e november 2012

2012-11-28 | 10:08:00
Jag älskar den här vackra, störda människan och vill inte ens tänka på vad jag skulle vara utan honom. puss

28e november 2012

2012-11-28 | 08:14:43

Dagens klädkod löd: stort och mörkt. Noll inspiration i det här äckelvädret. Hur som, är på väg till skolan nu. Vaknade med halsont vilket inte gjorde morgonen bättre. Men det är bara att kötta sig genom dagen och jag tror att det blir träning faktiskt, trotts halsont. Men det är sånt vi märker! Nu - sällskapsdjur!


27e november 2012

2012-11-27 | 22:59:01
Super - duper härligt med en massa nya läsare till bloggen. Hoppas ni är här för att stanna! Iallafall, tisdagen går äntligen mot sitt slut. Det har varit en jobbig dag idag, med mycket tårar men desto mer kärlek. Men nu gäller det att inte tappa hoppet och blicka framåt. 
 
Imorgon är det onsdag, det är skola 8.30-11.15 (sällskapsdjur), sen blir det luncha med joline innan jag faktiskt ska ge mig av och träna. Har inte blivit något träning alls denna vecka, vilket jag verkligen inte klandrar mig för. Det har varit lågprioriterat - men jag behöver det, tänka på något annat liksom. Efter det blir det till stallet och ta hand om min ponnypojk som jag har saknat ihjäl mig efter. Det blir ett långt och svettigt ridpass. Egentligen hade jag velat rida timmar i skogen, men tyvärr faller mörkret snabbare än snabbast så det får vänta tills helgen. 
 
Nu ska jag köra lite hemmaträning, som bla brukar bestå av utfall, plankan, situps och armhävningar, sen ska jag sätta igång lite segemyhr och bleka tänderna. Jag längar till skolan imorgon, få komma in i vardagen igen och rutiner. 
 
Inser nu, när jag kollar på bilen att jag måste färga håret - det gör jag imorgon. 
 

27e november 2012

2012-11-27 | 22:35:45

På sena eftermiddagen kallades dykare från räddningstjänsten till Djurön för att hjälpa polisen i sökandet efter försvunne Jimmy Höög Aronsson.

 

- De kom med båt och gick in i vassen vid badplatsen, säger NT:s reporter på plats.

Detta efter att en sök- och spårtränad hund gjort en markering i samband med organisationen Missing Peoples sökande.

 

- Han gjorde en markering ute i vassen på någonting, säger den utbildade hundföraren Sofia Svensson till 24NT.

Vad hunden markerade är ännu okänt.

 

- Vi vet inte vad hunden markerat, men varje markering vill vi följa upp, säger Lars-Göran Nilseryd, länsvakthavande polisbefäl i Östergötland.

Ett par polispatruller och hundförare samt räddningspersonal med båt sökte under kvällen i det avspärrade området vid badplatsen vid Djurön. Sökandet avbröts vid 20-tiden.

 

Har ni gjort några fynd?

- Vi har undersökt och kontrollerat vissa uppgifter som kommit in, men tyvärr så har vi inte kommit närmare att hitta honom, säger Gunilla Broman, länsvakthavande polisbefäl.

Tidigare på tisdagen sökte ett 60-tal frivilliga från Missing People vid Pampushamnen och utmed Lindö kanal.

 

Det var under natten mot söndagen som 20-årige Jimmy Höög Aronsson försvann efter ett besök på nattklubben Puls.

 

Polisens utredning fortsätter under onsdagen.

 

27e november 2012

2012-11-27 | 22:32:57
Detta skulle ha postas vid 15 tiden som ni kanske förstår.. 
 
Skallgången bröts precis, 10-15 höll man på, i det hemskt vädret, utan något som helst tecken på Jimmy. Vill ge alla personer som var där dagens ros. Det är så himla himla skumt det här. Nu har det gått nästan precis 60 timmar sedan någon hörde något från honom. Obehagligt! 
 
Har förövrigt missat att berätta en sak, nämligen så att jag har gått ifrån två jobb till noll just nu. Viktväktarna var jag bara vikarie på = sista gången är på torsdag. Sen så blev jag erbjuden en anställning på puls nattklubb. Men efter att ha provjobbat och pratat med mina nära och kära om det så valde jag att tacka nej. Så nu är jag ute på maknaden igen. Känns otroligt jobbigt, men samtidigt är jag nöjd över mitt beslut. 
 
Allt kommer bli bra, tillslut
 
 

27e november 2012

2012-11-27 | 20:41:55

Åh. Det här behövde jag. En kväll med bästis. Det blev att titta på basketmatch i stadium arena och nu sitter vi på Texas och väntar på mat. Det känns så himla himla skönt att skratta på riktigt. Åh världens bästa Joline!


27e november 2012

2012-11-27 | 14:41:11

Vissa prenumererar på "min häst" andra, tex mor och far prenumererar på en kartong med massa olika viner som kommer till dörren. Man får inte vara dum. Ett rätt bra julklapptips till päronen!


27e november 2012

2012-11-27 | 11:37:00
VI GER INTE UPP!

SKALLGÅNG Idag, tisdag 27 November 2012, klockan 12:00.
Samlingsplats Norrköpings Busstation (Rodgagatan)

DELA OCH SPRID VIDARE, ÖVER 50 TIMMAR HAR GÅTT - NU MÅSTE VI JOBBA SNABBT!!! 

Igår var vi 150 st - dubbla det idag? 


27e november 2012

2012-11-27 | 10:42:15

Den filmkamera som finns på Puls var inte trasig. Det berättar Peter Aronsson, utredaren som har hand om fallet, för NT i dag. Han har, tillsammans med Jimmy Höög Aronssons föräldrar, tittat på den film som övervakningskameran fångat.

 

- Ja, han lämnar Puls vid 03.08, med lite reservation för tiden, och han går ut själv, säger Peter Aronsson och fortsätter:

 

- Han har, som vi tidigare sagt, inte någon jacka. Svarta byxor, svart skjorta och svarta finskor, säger han.

 

Bildkvalitén från kameran är så pass dålig att polisen tittade på övervakningsfilmen tillsammans med Jimmys anhöriga.

Nu vet polisen alltså att han lämnade nattklubben ensam.

 

Hur går ni vidare nu?

- Vi jagar efter telefonlistorna i mobiltelefonen. Då kanske vi kanske till och med få en positionering, säger Peter Aronsson.

 

Det fanns en till kamera, en webbkamera, som filmar mot Carl Johans park, har den visat något?

- Jag har haft kontakt med personen som har kameran. De sparar bara materialet i 24 timmar och när vi pratade med dem var det för sent, säger Peter Aronsson.

 

Eftersom måndagens sökningar var fruktlösa har ytterligare ett initiativ tagits. Enligt ett inlägg på Missing peoples Facebooksida kommer ytterligare en sökning att påbörjas under tisdagen klockan 10. Precis som igår kommer man att först träffas på gamla busstationen. Det är dock inte Missing people som står bakom arrangemanget för tisdagen.

 

Det är inte heller klart huruvida det blir fler dykningar i strömmen.

 

- Vi har inte fått några indikationer och inte hört nåt än, säger Palle Edenqvist, dykledare, på räddningstjänsten.


27e november 2012

2012-11-27 | 10:33:19

 
Ber om ursäkt för gårdagens sammanbrott. Nu är jag mer stabil och människovänlig. Idag då? Grabbarna är ute och letar redan, jag kände att jag behövde komma bort från det hela ett tag. Så sitter just nu och pluggar lite sällskapsdjur samtidigt som jag hejar på pojkarna som trottsar det hemska vädret och drar sig ut. Mina planer är att dra till de runt halv 12-12 och hjälpa till de sista timmarna innan det blir för mörkt.
 
Nej, hörreni. Lite positiva måste vi ju vara också. Jag är helt ledig ifrån skolan idag vilket är äckligt skönt. Ikväll är planerna att jag, joline och grabbarna ska på basket - tror det behövs att tänka på något annat och ha lite kul. Hoppas ni får en fin tisdag, och skickar lycka till sparkar till mina klasskompisar som idag gör nationella prov. 
 
Fick förövrigt en fråga här om dagen om hur det går med "godisförbudet" som jag skulle ha i en månad, kan säga att det har varit väldigt lågproiriterat just nu så ja. jag har ätit godis, men varit mycket bättre med det! 
 

26e november 2012

2012-11-26 | 20:38:07
20-%C3%A5ring%20fortfarande%20f%C3%B6rsvunnen%20
 

26e november 2012

2012-11-26 | 20:07:00

"Hans mobil har inte stängts av på naturligt sätt" 

 

Orden är utredaren Peter Aronssons. Krasst betyder det att telefonen inte har stängts av eller att batteriet har laddats ur.

 

Dessutom har polisen nu kommit fram till att den sista tiden man hade kontakt med telefonen var klockan 05.05 på söndagsmorgonen. Masten som tog upp signalen finns på Saltängsbron.

 

- Den täcker i stort sett hela centrala Norrköping, säger Peter Aronsson.

 

Om polisen har tur i sin utredning kommer det gå att säkra film från en webbkamera som ett företag har i närheten av Slottsparken. Enligt polisen ska det finnas viss kameraövervakning på Puls men att utrustningen var trasig vid tillfället.

 

Det finns dock en rad iakttagelser av Jimmy under lördagsnatten. Bland annat ska han ha varit 
i närheten av toaletterna klockan 02.45 och strax innan det på dansgolvet.

 

När Jimmy lämnade nattklubben Puls strax innan klockan 03.00 gjorde han det med sin jacka 
i garderoben. I jackan hade han sina hemnycklar Han hade på sig svarta byxor, svart skjorta och vita gympaskor. Polisens fortsatta spaning kommer nu att riktas in på att återhämta samtalslistor från Jimmy Aronssons telefon.

 

/ Norrköpingstidningar. 


26e november 2012

2012-11-26 | 19:47:00
Fel av mig, idag var det dessvärre ingen som behövde mig mer. Stackars aragorn, hoppas att han förlåter mig. Får ge honom extra mycket kärlek på onsdag!
 
Fyfan, jag hatar hatar sånthär. Fanfanfan. Man tänker verkligen inte på sånt här förrän det händer en själv. Vad hände nu liksom? Vad är nästa steg? De har troligtvis hittat något tecken på honom nu, men är inte 100% säker på detta så håller tummarna för att det inte stämmer. Hur som helt så är det så himla obehagligt och läskigt. 
 
Nu ska jag åka in och hämta upp mamma och pappa, tjingelong. 

26e november 2012

2012-11-26 | 15:34:00
 
Ledsen för dåligt bloggande idag,antar att ni förstår varför? Letandet gav ingen resultat alls. 4h i spöregn och kyla stod folk ut - heja heja! Lite varm mat med joline slank snabbt ner sedan. Nu ska jag till stallet, ponnyn får vila idag tyvärr, det finns dom som behöver mig mer idag. 
 
Tänkte inte ens på att fota, men NT var där och tog lite kort så antar att jag kan dela med mig av dom sedan. Nu ska jag ta på mig stallkläder och dra. Puss så länge, och för i helvete - va rädda om varandra och låt förfan aldrig en vän gå själv om kvällarna!!! 
 

25e november 2012

2012-11-26 | 09:48:24

Godmorgon! Klockan är kvart i tio och jag ska snart mot stan och mot skallgången. Klockan 11 vid resecentrum alltså. Är det så att ni inte kan vara med ifrån start? 0733896968 - släng iväg ett sms så berättar jag vart vi är för tillfället.

Vill förövrigt önska min syster en fin resa, hon drog imorse till tandådalen. Och så vill jag tacka för fina julklappar utav henne. PUSS


25e november 2012

2012-11-25 | 22:35:18

Jimmy Aronsson sågs senast igår runt 2-3 på natten, efter det har ingen hört av honom. Han har inte kommit hem och hans mobil är avstängd. Har ni hört eller sätt något så meddela, annars dela bilden på honom! Klockan elva imorgon bitti ska "missing people" möta upp frivilliga vid Norrköpings resecentrum för att leta igenom delar av staden. Har ni inget för er? Häng med!!


25e november 2012

2012-11-25 | 22:28:12

Det blev trotts allt en väldigt bra dag. Skrittrunda med Malin som innehöll mycket skratt, sen hem och pussas (vem blir inte gladare då liksom?) för att sedan äta tacos och fira lilljul med familjen. För imorgon åker ju min syster iväg mot tandådalen för att stanna där i 6månader ungefär. Nu tittar vi på Beck samtidigt som jag är så himla orolig för en vän just nu, som är anmäld saknad.


25e november 2012

2012-11-25 | 22:21:08

(Detta inlägg skulle ha postas i morse)

Dagen idag har än så länge inte varit så mycket annat än skit dålig. Som tur var så hjälpte det lite med julmarknad och grötfrukost med familjen och det kommer nog hjälpa ännu mera med en uteritt tillsammans med chilli och Malin. Så jag går mot ljusare tider helt enkelt. Ikväll blir det julklappsöppning!


24e november 2012

2012-11-25 | 04:05:31

Skiten tjej klockan 04.05 på natten. Nu slutar jag, ska hem och sova. Imorgon klockan elva är det julfrukost, lilljul och julmarknad på villa Solliden med familjen. Mysigt!!


24e november 2012

2012-11-24 | 21:14:08

Nu drar jag snart, är fan nervös alltså. Uppdaterar er inatt/imorgon bitti - tills dess ta hand om planeten jorden och kom ihåg att allt kan hända i rymden. (Och håll tummarna). Puss


24e november 2012

2012-11-24 | 18:45:11
Okej, humöret har blivit bättre - kors i taket. Allt som behövdes var fina ord, bra tv, en kall dusch, tagga inför jobb, inspration, skälla ut idioter, skriva bucketlist och ett magpass. Haha, var iofs rätt mycket som behövdes, men det hjälpte. Nu sitter jag och fixar mig långsamt inför jobb, fortfarade 4h kvar. 
 
Vill passa på att pussa på min ponny som min syster var och tävlade på idag. De var duktiga, min fina ponny. Och på tal om min syster, så åker hon ju till tandådalen på måndag igen och är borta i ca 6 månader. Ni får följa hennes blogg HÄR om ni vill.  
 
 

24e november 2012

2012-11-24 | 16:45:00
Om en månad är det julafton, det är helt sjukt. Var det inte sommar nyligen? Iallafall, mitt humör har tyvärr inte gått åt rätt håll. Mörkt ute vid 15 tiden, hela nudelburken spild över datorn (och knät), extremt godissug och massa annat är alltså inte ett vinnande koncept. Nu ska jag hoppa in i en dusch, vi hörs senare snyggingar! 
 
 

24e november 2012

2012-11-24 | 13:39:00
Jag har världens finaste vänner, men ibland vaknar man bara på fel sida. Det har jag gjort idag. Därför hörs vi senare ikväll istället för nu ska jag titta på film, städa rummet och sen värma lite nudlar till lunch. Ikväll är det första jobbpasset på nya jobbet - mer om det då. Puss

23e november 2012

2012-11-24 | 00:05:19

Kvällen bestod först utav trerätters hemma innan jag, före efterrätten, drog iväg och spenderade resterande delen av kvällen hos Evelina, det blev skitsnack, skratt, dåliga skämt, brända pepparkakor, julklappsspel och ännu mera skratt. Bra kväll, nu ska jag titta på tv och försöka sova. Tjingelong


23e november 2012

2012-11-23 | 15:17:41

Min fina, väldigt morgontrött alwa.


23e november 2012

2012-11-23 | 15:06:06

Så himla bra fredag det varit hittills!! Börjar klockan halv åtta, satt 6st i ett mörkt litet grupprum vilket ledde till syrebrist och sjukt mycket skratt och dåliga skämt. Sedan blev det rast, gratis mackor (nudlarna var slut..), sedan igång igen med dåliga skämt, lunch då det bjöds på tacos och glögg, sedan 1h prat inför nationella = jag satt och gjorde läxan som är till på torsdag, sen fika med juice, massa läsk, chokladbollar, havrebollar, olika typer av munkar, gifflar, frukt.. You NAME it! Fick dock bara i mig en chokladboll innan jag mådde illa, då tog jag en giffel också. Aja, nu blir det mot min fina, ikväll är det lilljul och ännu mera socker och dåliga skämt!


23e november 2012

2012-11-23 | 07:28:41

Godmorgon snyggingar. Idag stod klockan på 07.05 och det var bara att hoppa upp ur sängen (tack Gud för att jag är en rätt morgonpigg krabat). Tänkte faktiskt börja dagen med en shake till frukost idag, det är bra att komma igång med dom där igen. Sen då?

- naturbruk
- köpa nudlar med elli (veckans stora händelse)
- tacos
- naturbruk + fika

Så ser skolgången ut idag och jag klagar faktiskt inte, fastän att jag slutar vid 15. Då blir det en sväng till gymmet och kötta iallafall 1.5h, eftersom att jag tog liten vilodag igår (förutom 1h magträning hemma). Yup yup, ikväll blir det mysfaktor på hög nivå, mer om det då!


22e november 2012

2012-11-22 | 20:42:00
myser med min finaste, tycker på riktigt synd om alla som inte har möjlighet att ha en hund.

22e november 2012

2012-11-22 | 20:27:04

 
Idag har det varit söndag i mina ögon. Jag har suttit och pluggat/slappat mestadels av dagen. Fått avboka hela dagens planer för att må bättre inför imorgon. Så totalt slappdag helt enkelt, förutom timmarna på jobbet som gick väldigt bra. Var till och med så förslappat att jag köpte med mig mat hem, donken var otroligt gott - självklart valde jag äppelbitar istället för pomme. Nu ska jag spendera torsdagskvällen framför tvn med min familj. Imorgon är det fredag och det kommer bli en himla bra sådan! 

22e november 2012

2012-11-22 | 17:47:58

Är på jobbet just nu, mitt blodsocker = noll så försöker överleva på tuggummi. Drog Föresten sönder mitt fina mobilskal förut, tänkte "våld löser allt" men funkade inte riktig som jag planerat. Röv.


22e november 2012

2012-11-22 | 11:36:27

Hej hopp, mår ni bra? Dessvärre mår jag inte alls bra så fick avboka dagens Joline-planer idag vilket SÖG. Istället låg jag och drog mig i sängen till tio, innan jag sedan försökte få i mig lite frukost samtidigt som jag läste några sidor ur mammas tidning. Nu ligger jag i soffan och tänker "jag måste plugga jag måste plugga.." Så antar att det är det som jag ska sätta igång med nu.


21e november 2012

2012-11-21 | 20:04:28
JFR.
 
Stort plus för att jfr har utökat sitt sortument. Från endast smycken till kläder, skor, väskor, osvosv, BRA och riktigt snygga grejer hittar man också. Hittade min drömjacka där för ett tag sedan, dock tog den tyvärr slut innan jag hann blinka. Men håller tummarna på att den kommer in igen. Här är några andra snygga grejer jag skulle vilja klicka hem därifrån. 


Boy kepsen är äckligt snygg, som allt annat ifrån BOY. Mums helt enkelt. 

21e november 2012

2012-11-21 | 19:35:00
Pust. Då var jag hemma och nästan färdigtränad för dagen. Ca 30-90 min magträning sitter aldrig fel under pluggtimmarna. Idag har jag iallafall varit duktig med kosten, kycklingsallad till lunch och lax och sallad till kvällsmat. Ska försöka ta ner lite på kolhydraterna nämligen. Fast, dessvärre är det ju dom som är godast. Menmen, nu ska jag komma igång med pluggandet. Imorgon är det torsdag, yttligare en studiedag och den spenderas med joline under förmiddagen, malin och cilla under eftermiddagen och på jobbet (viktväktarna) på kvällen. HEJA HEJA. 
 
Nu - plugga! 

21e november 2012

2012-11-21 | 16:45:51

Då börjar mörkret lägga sig över norrpan. Det har varit mycket träning idag, på alla möjliga sätt. Promenad, gym, hemma träning osv osv.. Men än är det inte slut. Ska hem nu och mot stallet för att ta hand om ponnyn. Sen ikväll ska jag varva pluggning med hemma träning. Heja mig! Spenderade iallafall 1h på gymmet med Erica, nu sitter jag på bussen på väg hem.


21e november 2012

2012-11-21 | 13:21:56

Jag och min kock har precis spenderat tid i köket. Vilket resulterade till en super god kycklingsallad. MUMS. Till den salladen blev det såklart ett glas vatten. Nya livet är igång! Snart ska jag in till stan och träna med Erica.


21e november 2012

2012-11-21 | 09:51:03

Godmorgon på er! Är just nu ute på morgonpromenad, mysigt! Super fint väder är det också. Som sagt på väg bort ifrån hemmet och kommer nog inte komma hem förrän halv 5 tiden, då blir det rå plugga. Men tills dess är dagen fullspäckad. Puss


20e november 2012

2012-11-20 | 23:37:24

Nej nu går jag och lägger mig, hundra situps och 30minuter annan magträning först. Imorgon är det full rulle, ska iväg redan på morgonen och har valt att låta bilen stå och istället ta en promenad på ca 50 minuter. Heja heja! Klockan står på nio, så att jag hinner med lite hemmaträning innan. Cool tjej, vi hörs imorgon!


20e november 2012

2012-11-20 | 22:20:08

Det var så jävla nära. Idag var det SÅÅÅ jävla nära att jag gick och köpte godis. Det har varit en sån där dag nivet när man skulle kunna äta upp ALLT sött som kom i ens väg? Det gick till och med så långt att jag tänkte "ingen behöver få veta, jag skriver inte om det i bloggen" hur illa är det då? Men jag höll mig, FAN va bra!! Och suget har såklart släppt, skulle jag få en "attack" igen så har jag fixat hem viktväktarnas popcorn som jag kan knapra på.

Aja. Nu släpper vi det! Har fått i mig lite kvällsmat och tittat en sväng på tv. Nu håller bastun på att bli varm och jag sitter här och planerar fortsättningen på denna vecka. Imorgon är det onsdag och studiedag, vilket betyder plugga, ta hand om aragorn, träna på actic och träna med Erica. Härligt! Nu är nog bastun varm - vi hörs!


20e november 2012

2012-11-20 | 20:43:09
En kärleksförklaring:
 
Det hela började nog någon gång i Juli, en jobbdag då jag och hon skulle spendera de första timmarna på bilbanan. Det var då vi ingås hur bra vi passade för varandra, för med hjälmarna på huvudet och ormarna runt kroppen hämtade vi ut start och mål flaggan och då upptäckte jag att den där, söta, lite bryga tjejen faktiskt är lika tokig, galen, udda som mig. Det är faktiskt den roligaste jobbdagen jag hade under hela sommaren.
 
Samma dag bestämde vi oss för att boka in en lisaberg + skarasommarlandsresa. Det vi inte visste då var att vi 2månader senare skulle vara beroende av varandras sällskap. Tänk att ett sommarjobb kunde leta till evig vänskap?
 
Joline är min bästavän, min ena halva och min energikälla. Det är henne jag hör av mig till när jag är glad, ledsen, peppad, deppig, stressad, uttråkad, bara sällskapssjuk eller annars också. Det är hon som frivilligt går på ice age 4 och twinight på bio med mig, det är hon som svarar med en ännu töntigare meddelande när jag skickar en kärleksförklaring, det är henne jag ringer när jag har hittat världens bästa julklapp till mina nära och kära, det är henne jag planerar min framtid med, det är hon som står ut med att äta på texas varje vecka, det är hon som kommer med ännu satsigare maskeraddräkt när jag tyckte att min var satsig, det är hon som kommer med ÄNNU värre träningsvärk när jag tycker att min är illa, det är hon som förstår min danska, det är hon som kan dansa hela natten - precis som jag, det är hon som hittar på de busigaste busen med mig, det är hon som får mig att skratta, det är hon som förstår mig till 100%, det är hon jag kan säga ALLT till, det är hon som vet min hemligaste hemlighet som ingen annan vet, det är hon jag inte klara mig utan.
 
Framtiden är våran joline, snart flyttar du (vi - hihi) och det kommer bli fetast i världen. Sommaren kommer komma med allt var det innebär, äventyr, festivaler, resor, hemligheter och skratt. En massa skratt. Jag längtar, oj vad jag längtar.
Joline, jag älskar dig och jag vill aldrig vara utan dig.
 

20e november 2012

2012-11-20 | 16:18:30

Är på gymmet just nu och köttar. Lite mer än två timmar kvar, heja heja!!


20e november 2012

2012-11-20 | 12:50:00
Rådjursögon som förlamar,kindben, små lockar i nacken, födelsemärken, tatueringar, obeskrivligt leende, fina tänder, mörka läppar, manliga händer, värme när jag fryser, famn som alltid välkomnar och ådror på armarna. Han har allt

20e november 2012

2012-11-20 | 10:10:31
Godmorgon snyggingar. Sovit gott? Jag sov gott tills klockan slog sju, då började idiotmaskinerna utanför låta SÅHÄÄR mycket. Varför då? Aja, lyckades somna om och sova till halv nio iallafall. Drömde att jag var i världens lyxlya i bora bora och åt julkola, skapligt besviken när jag vaknade.
 
Ja, nu vet ni det. Nu ska jag snart mot bussen och mot stan. Ska luncha med anna och prata lite skit innan jag drar mig mot skolan för 1h mentorstid. Ska bli skönt. Sen efter skolan blir det mot gymmet och kötta både dagens och gårdagens pass. HEJA HEJA. 

19e november 2012

2012-11-19 | 23:29:11
Jag tänker på hur vi målar upp bilden av första gången. Första dejten, första natten, första kyssen. 
 
Hur vi alltid pratar om hur härligt det är i början, med pirr i magen. Hur människor som gifter sig får panik för att de aldrig kommer få uppleva en första gång med någon igen. 
 
Jag förstår inte det där..
 
Jag hatar de första telefonsamtalen, den första dejten, den första morgonen. När man är så nervös att man inte kan äta eller är rädd för att säga fel så att han inte ska tycka om. När man säger saker som inte alls är jag och använder ett kroppspråk som man aldrig använder annars. Visst är det speciellt med den första blickenoch fjärilarna i magen är väldigt härliga. Men när det är på riktigt så finns ju fjärilarna kvar långt efter första gången och blickarna blir inte mindre intensiva för att de är samma ögon varje dag. Jag tycker att tillsammans på riktigt och länge smakar så himla mycket bättre än i början. När man kan varandras dofter. Känner varandras smaker. Kan födelsemärkernas placeringar utantill. När man inte tänker utan bara är med någon annan.
 
Det är det bästa. För när det är rätt blir kyssarna bara bättre, fjärilarna bara fler, skämten bara roligare (iaf mina). Jag gillar inte början. Jag gillar när man vet och känner och kan. Jag tittar på honom så ofta och fortfarande efter snart två år så pirrar det så mycket i min mage att jag kvävs om jag inte ler. Tiden spelar ingen roll, jag kommer nog aldrig kunna låta bli att le när jag ser hans namn på mobilskärmen. 
 
Det är på riktigt och det är så jag vill ha det. Jag känner två stycken som vi kan kalla för mamma och pappa. De vill fortfarande pussa på varandra när de vaknar och om vi går på stan ska de alltid hålla handen. 31 år senare. 
 
Det finns. Vissa verkar tro att det inte är på riktigt. Men det finns. Kyssar som smakar bättre för varje gång och fjärilar i magen när han lägger sin arm om din midja en miljon gånger senare. Visst är det fint att veta? 

19e november 2012

2012-11-19 | 19:31:39

Men gud måndagen bara sprang iväg!! Jag hann faktiskt med allt som stod på schemat, blev idrott 1h, kycklingsallad, mys framför TVn, 1h ridning och sedan dissade jag gymmet för att dra ut och springa/powerwalka istället. Nöjd!

Just nu kan jag inte tänka på något annat än choklad, men det är bara att trycka i sig annat tills suget släpper. Ett glas juice brukar funka bra! Choklad... Choklad... Choklad...


19e november 2012

2012-11-19 | 09:15:04
Då var vecka 46 här och det verkar bli en bra vecka. Idag är det måndag vilket betyder 1h idrott i skolan. Har valt att inte äta frukost på måndagar, då det blir 1h träning på tom mage för att sedan köpa med en kycklingsallad hem och äta som lunch. Det har fungerat super bra hittills. Efter det blir det direkt hem och dra till stallet och rida ett pass på Aragorn. Ja, typ så ser min förmiddag ut. 
 
Min eftermiddag/kväll kommer bestå av en trip till gymmet, kanske gå på mammas pass på actic? och så ska jag pussas och plugga lite. Mer om det då, nu ska jag borsta tänderna.
 
 

18e november 2012

2012-11-18 | 23:33:51
Några saker ni kanske inte visste om mig (och min valp)..
 

Min valp
- "Valpen" är egentligen snart 1.5 år gammal
 
- Hon har x antal smaknamn av mig (tuwa, tuwsen, tussen, masken, mussen, fulen, äcklo, pottfisk osvosv..)
 
 
- Jag valde faktiskt hennes namn, och det är perfekt att rimma på och hitta på ramser om. Min favoritramsa är "tuwa-duwa-daggmask" sen finns det sången "tuwen-luwen, mask i magen" och några andra, men de har jag lovat mamma att inte säga högt när daggmasken hör.
 
- Hon är som min lillasyster, dvs vissa dagar hatar jag henne och ignorerar henne hela dagen, kallar henne idiot, sjunger sånger om hur hennes sista hjärncell försvann och är dryg medans andra dagar (som idag) springer vi runt i huset och retas med varandra, typ hoppar i sängen, jagas, brottas, bits..
 
- Hon är den enda i huset som uppskattar mina sånger och jag vet att hon skulle skratta åt alla mina skämt om hon kunde.
 
- Min familj tycker att jag är taskig mot henne, jag tycker att hon är taskig mot mig.
 

Jag
- Irriterar mig så äckligt mycket på folk som inte kan använda vindrutetorkare på rätt sätt. Utan som sätter på de alldeles för snabbt fast det inte regnar så mycket. Så att de måste KÄMPA sig sida till sida. Nej, sånt kan verkligen irritera mig.
 
- Jag har en dålig vana att sjunga fula rimm-sånger i ful falsett och tycka att det är coolt.
 
- Jag tycker att månen är det vackraste som finns
 
- Jag är så otroligt lyckligt lottad som har hittat den pojken som jag vill leva hela mitt liv med, vid 17 års ålder.
 

18e november 2012

2012-11-18 | 21:32:51
Haha väldigt fina bilder som min syster tog under mitt och aragorn korta "röra på sig"-pass på 40 minuter. Jag vet att jag sitter alltför bakåtlutad, men jobbar på det. 
 
Dåså, nu har söndagen gått emot sitt slut. Imorgon är det ny vecka och nya tag. Imorgon börjar mitt godisförbud som kommer vara i en månad. Ni anar inte hur jobbigt det känns.. Aja, veckan som kommer blir rätt slapp då det är studiedag onsdag och torsdag. Men det blir också hårdträning och actic och world class samt pluggande inför ett prov som sker vecka 49. 
 
Nu ska jag fixa fram lite kvällsfika och må bra. Ja, just nu mår jag så jävla jävla bra. 
 
 

18e november 2012

2012-11-18 | 13:20:47

Efter alldeles för lite sovtimmar är jag nu vid liv. Det är söndag, vissa är mer bakis än andra och såhär spenderar vi söndagen. Imorgon börjar mitt nya liv så jag måste lagra lite, nivet. Aja, Hoppas ni hade en fin lördag, min var Perfekt!

Senare blir det stallet, ta in hästarna och rida en sväng på ponnyn. Vi hörs senare snyggingar. Nu ska jag skicka ett sms till hon som jag vill begravas med, antar att ni alla vet vem jag pratar om. Puss


17e november 2012

2012-11-18 | 01:55:15

Haft sån förbannat trevlig kväll att det inte är sant. Jävligt bra människor det här alltså. Först super gott på Texas, sen lite drinkar sen bowling där vi mötte upp de andra grabbarna också. Mycket trevligt fast jag SÖG på själva bowlingen. Men någon måste ju komma sist...


17e november 2012

2012-11-17 | 15:14:14

Denna lördag har sprungit iväg än så länge. Har hunnit plugga, vara mentalt stöd vid julklappsletande och nu ska vi hem och käka lite. Bord på Texas är bokat och jag är taggad. Vi höra senare ikväll!


16e november 2012

2012-11-16 | 23:17:00

Dissade krogen med joline och alex ikväll och spenderade fredagen framför TVn med familjen istället. Ibland behövs faktiskt sånt! Men nu ligger jag i sängen och tittar på SATC, ska snart sova.

Imorgon är det lördag vilket betyder fara hit och dit, fixa och trixa, shoppa, träna osv. Kommer spendera kvällen med Joline och grabbarna, det blir ut och äta och bowla. Mysigt. Håller självklart tummarna att vi äter på Texas longhorn.


16e november 2012

2012-11-16 | 18:49:12
Vet ni vad? Mitt liv är så himla himla bäst just nu att ni anar inte. Allt är så himla perfekt att jag ibland blir rädd för att gå ut. Ingen kan ju få allt, ellerhur? Men jag har lyckats, jag har världens finaste pojkvän som skämmer bort mig alldeles för mycket och som får mig lyckligast i världen, jag har världens finaste vänner vid min sida som jag inte skulle klara mig utan, jag har världens bästa familj som ställer upp i alla lägen och alltid vill mig väl, jag har två nya jobb (om allt går som planerat) som känns superbra, jag går världens roligaste gymnasielinje..... ja, jag mår helt enkelt så himla bra just nu. 
 
Nu funderar jag på om jag ska köpa godis, det är ju så gott. Ja, det tåls att tänka på hörreni! 

16e november 2012

2012-11-16 | 17:32:00

Hej mina älsklingar. Haft en fin fredag än så länge? Min har varit bra fast jag är fortfarande äckligt mätt efter dagens lunch.

Var som sagt på intervju idag och det gick super bra. Ska provjobba nästa helg och går det bra och jag tycker om det så är det mitt. Super härligt! Nu kommer jag få inkomst så att jag kan spara till alla framtida resor. Super skön känsla!!!


16e november 2012

2012-11-16 | 12:20:03

Den som väntar på något gott brukar man väl säga. Jag väntar fortfarande, sitter och myser i solen. Jag hungrar även ihjäl och det hjälper inte att mina klasskompisar skickar massa sms om hur god tacosen är eller att Joline sitter och suktar mig om hur gott det vore med Texas. Just nu skulle jag kunna äta ALLT. Men det får vänta, först ska jag vänta lika länge till och sen ska jag pussas. Då är det okej att vara hungrig


16e november 2012

2012-11-16 | 11:53:41

Då har man sätt hur man klipper ett får. Det var rätt kul faktiskt, har även sätt en fin ridanläggning, sprungit i en skrittmaskin och lite sånt. Nu är jag i stan och väntar på mitt sällskap för dagen. Blir hem, äta, fixa sig, intervju , pw och sen låta fredagsmyset krypa fram. Heja!


15e november 2012

2012-11-15 | 22:47:21

Fick världens sug efter min älskade ponnyplutt just nu. Men får försöka hålla mig tills på söndag med att gosa med honom. Nu ska jag sova, vi hörs imorgon. Natti natti!


15e november 2012

2012-11-15 | 20:30:24
Hej halloj, hur är det med er? Med mig är det prima skinka - jappjapp. Kom precis hem ifrån Viktväktarna, det gick super bra och var rätt roligt. Nu sitter jag i soffan och andas, väntar på att räkorna ska tina. Ikväll blir det räkfrossa med la' familja.
 
Imorgon är det fredag och jag är super taggad på det!! Det blir att först åka hem till Emma och kolla när de klipper får och kanske får testa på också, håller såklart tummarna på det. Sen slutar jag vid halv 12 tiden och då blir det äta tacos med tjejerna, hem och duscha och sen mot arbetsintervju - JIPPI JIPPI . 
 
Ska försöka träffa pojken lite också och vad som händer på kvällen sen vet jag faktiskt inte. Det får vi helt enkelt se. Det är ju faktiskt bara torsdag än så länge. Nu ska jag äta, vi hörs snyggingar! 

15e november 2012

2012-11-15 | 08:16:16

Sov ungefär 9.5h inatt och det var så jävla skönt!! Mums, ska försöka gå och lägga mig tidigt ikväll också faktiskt.

Idag då, det är torsdag och jag började dagen med en shake till frukost. Nu vankas biologi och naturbruk och det blir nog as kul.

Sedan blir det att gå till gymmet en sväng innan det blir hem och förbereda för jobb. Det är väl ingen som missat att jag ska vara vikarie för viktväktarna idag och två torsdagar framåt. Heja!


14e nobember 2012

2012-11-14 | 20:01:36
Det här har jag nog aldrig sagt såhär tidigt någon gång men nu är alla julklappar faktiskt klara. Har en till kvar som jag ska springa in på stan och köpa på fredag, annars är jag redo och det känns superbra. Det är så jävla svårt det där med julklappar. Vad köper man till någon som man vill ge hela världen till? Men jag har fixat allt nu och känner mig mer än nöjd faktiskt. 
 
Nu är klockan åtta men jag ska faktiskt krypa till kojs och sätta igång någon bra film. Så vi hörs imorgon istället. 

14e nobember 2012

2012-11-14 | 17:59:34
Ligger i soffan och halvsover just nu. Blev inget stallet för min del idag utan satt och pluggade istället. Nu funderar jag på att göra mig lite frukost (till kvällsmat) och gå och lägga mig. Så äckligt trött just nu, inte så konstigt kanske med tanken på att jag kom hem vid tre inatt. 
 
Blev ingen träning idag, hade ingen energi alls till det. Men imorgon har jag planer på att träna innan jobbet (vikarie, viktväktarna) och på fredag efter min ARBETSINTERVJUUUUU på fredag ska jag kötta sönder. Japp ni hörde rätt, arbetsintervju på gång och jag är så jävla jävla taggad, det här jobbet vill jag verkligen ha.
 
Men det blir inte förrän på fredag. Först ska jag göra mig lite frukost och sen sätta igång en film och sova lite. Vi hörs imorgon lovers. Tänk att det redan är torsdag?! Veckorna går sjukt fort!!  
 
 

14e november 2012

2012-11-14 | 13:39:20

Haft en fin onsdag hittills? Min har varit bra, 3h pluggande till prov i skolan, sen lång lunch där det blev en kycklingsallad för att sen gå på lägenhetsvisning inne i stan på en trea. Fett. Nu är jag på väg hem, ska plugga plugga och kanske sova en sväng sen blir det stallet som sagt.

Såhär pigg var jag i morse, och ni ser på smset hur pigg min syster var när jag pratade med henne.. Haha!


14e november 2012

2012-11-14 | 07:40:45

Okej jag är vaken men det är knappt.. Här kommer lite fler bilder ifrån gårdagen.

Idag är det onsdag, skola till 11.15, sen var planen träning men jag måste nog tyvärr hem och sova några timmar. Jag får se, kanske drar en snabbis till gymmet.

Senare idag blir det till stallet och ta hand om aragorn. Mysigt! Vi hörs sedan.


13e november 2012

2012-11-14 | 02:47:55

Jaha ni, då var jag hemma ifrån bion. Sista filmen i twilightserien och jag är inte besviken. Helt okej slut liksom, fett. Nu är jag trött, klockan ringer om 4h - döda mig.


13e november 2012

2012-11-13 | 13:14:00
Har en träningsblogg på G där ni får följa min träning och kost dagligen, kanske kan vara kul? Om inte, så skriver jag för att hålla min egna motivation uppe. Återkommer med länk när den är redo, puss nu ska jag duscha.

13e november 2012

2012-11-13 | 11:35:49

Haft en tuff natt tuwa?


13e november 2012

2012-11-13 | 11:09:00
Hej hopp snyggingar. Inatt blev det alltså liten roadtrip + nattmat vilket ledde till att vi somnade runt 2-halv tre. HELL YEAH. Men det funkade iallafall. Nu sitter jag i soffan och skriver på en liten uppgift som ska in nästa vecka. Just nu är jag väldigt glad, allt flyter på så himla bra just nu och jag har troligtvis ett jobb på G vilket känns så himla fett faktiskt. Att det är ett otroligt roligt jobb gör ju inte saken värre heller. Men mer om det om det blir aktuellt.
 
Idag är det ju biotime på gång ikväll, men fram tills dess är det mycket som ska fixas. Ska skriva lite mer på uppgiften, sen ska jag fixa mig, iväg en sväng, träffa cillen vid tre, titta på twilightfilmerna, äta kladdkaka?, åka in till munken och möta joline och titta på blueskonsert, ut och äta med gärlsen, BIOBIOBIO. fett. Jag är taggad, det kommer bli så himla bra. 

12e november 2012

2012-11-12 | 15:27:00
Godmorgon eller något, tog mig precis en liten disconap. Nämligen så att jag de kommande två dagarna ska vända på dygnet. Och för att inte stressa sönder försöker jag därför bygga upp ett sömnföråt. +40 min blev det precis. Duger gott och väl!
 
Inatt ska jag nämligen iväg vid typ 23.30 tiden och samla flickvänspoäng (& äta nattmat - mums) och imorgon är det ju dags för mig, tönt 2 och tönt 3 att gå på twinight. De två sista twilight filmerna, som slutar runt 2 på natten. Blir superkul!
 
Nu ska jag till stallet, ta in hästar och rida dressyrpass på aragorn. Sen försöka komma hem på något sätt, vi märker hur det slutar. Har iallafall inte ridit ponnyn på 1vecka ungefär, helt sjukt. Men min mor får bara mer och mer jobbtimmar och min syster lämnar oss snart för tandådalen, så låter de hållas. Kan vara skönt för honom också att få lite mer promenader, tömkörning och skogsrundor. Om någon vecka drar hårdträningen igång igen och då jävlar ska han trimmas som aldrig förr.
 
 

12e november 2012

2012-11-12 | 10:22:49
Herregud, snart har halva November gått, sjukt vad fort det går just nu. Idag står det TRÄNING på förmiddagens schema. Om 15 minuter går färden mot stan där det är 1h idrott och 1h gymmande som gäller, tyvärr allt jag hinner med för sen är det hemåt igen och gå en promenad med cillen i det fina höstvädret.
 

11e november 2012

2012-11-11 | 23:04:00
 
WOPPAWOPPA.
Kan knappast förstå, har lyckorus i hela kroppen men i oktober 2013, är planerna Malaysia igen med familjen!
Underbart-wunderbart. Åh vad härligt hörreni. YEY. Så härligt, har inte varit på solsemester på hur länge som helst!

11e november 2012

2012-11-11 | 18:38:11

Har spenderat eftermiddagen med farsdagfika och hängt i stallet. Nu väntas plugg, onepiece och tacos. Perfekt söndag har det varit idag. (ja jag tycker det är kul att plugga)

Imorgon är det måndag, på schemat står 3h träning, powerwalk med cillen och ta hand om aragorn.


11e november 2012

2012-11-11 | 12:49:25

Hejhej, igår var jag upptagen hela kvällen med bio, god mat och fint sällskap. Somnade alldeles för sent och imorse börjades söndagen med en promenad innan frukost. Super mysigt. Nu är jag ensam, håller på att fixa mig och ska snart hämta Malin och åka till stan/Ikea, inte riktigt bestämt där!

Såg förövrigt paranolnayrkrb (rövhål, vem fan väljer det namnet på en film?!) activity 4 på bio igår, jag som är världens chicken är faktiskt väldigt besviken på filmen. Jag kollade faktiskt näst intill hela tiden. Aja, nu kan jag skriva det på cvt iallafall. Tjing!


10e november 2012

2012-11-10 | 14:34:50

Har ju glömt att berätta att jag i veckan fått två söta kusinbarn. Två pojkar blev det och jag hoppas att jag får träffa de söta små liven snart.

Köpte för övrigt dessa underbart söta skor nyligen, jag ska ju bli .. Platstmoster? Haha, nej jag ska inte bli något men min pojkes syster föder inom de närmsta 3veckor och jag är så himla exalterad!


10e november 2012

2012-11-10 | 14:26:34

Har spenderat dagen med att tagit en två timmars runda med hundarna där vi bl.a. besteg yxbacken (en skidbacke här i Norrköping). Det var jobbigt men kul, vi trottsade regnet!!

Nu har vi alla tre duschat och nu ligger vi i soffan och slappar allihopa. Tuwa tyckte inte att det var så kul att duscha.


10e november 2012

2012-11-10 | 12:09:10

Blev en väldigt fin fredagskväll, nu kom jag precis hem, sitter i soffan och planerar dagen då mina planer sprack. Så va händer nu då? Hundarna måste ut på en runda, jag borde åka och träna eftersom att jag inte tränat på några dagar - men måste åka buss in och tillbaka, bussarna idag går rövdåliga tider. Kanske drar jag mig ut på en pw istället? Eller?

Och shoppingen till kvällen får vänta tills en bil anländer. Ikväll blir det lördagsmys på högsta nivå.


9e november 2012

2012-11-09 | 17:29:36

Har spenderat dagen framför TVn, på promenad med hundarna, städat mitt rum och tagit en lång dusch. Nu håller jag på att fixa mig för kvällens bravader. Jag är super taggad. Jag och bla två av mina favoriter - kan inte bli bättre. Kommer nog inte hem förrän imorgon. Hörs då, ha en fin fredagskväll godingar! Såhär ser jag förövrigt ut idag,


9e november 2012

2012-11-09 | 12:34:31

Vad har jag gett mig in på egentligen?


9e november 2012

2012-11-09 | 11:55:02

Glöm förra inlägget (tidsinställt), jag ligger fortfarande kvar i sängen just nu och mår inte alls bra. När klockan ringde vid 6 imorse så kunde jag knappt dra mig ur sängen, mådde så himla illa. Urs! Så efter att jag svurit några gånger så fick jag ringa och sjukanmäla mig. Inget elefantbajs för mig idag...

Två bra nyheter denna dag är att solen skiner = snön har smält och att jag har slagit rekord idag när jag faktiskt sov till halv tolv, det behövdes kan jag säga. Jag har fått en sån där blodprick i ögat och troligtvis pga stress. Så en lång sovmorgon behövdes nog!


9e november 2012

2012-11-09 | 08:48:00
Då var fredagen här, som vanligt på fredagar så spenderar jag skoltimmarna på djurparken. Minns ni förr-förra veckan då jag gosade med zebrorna och klappade giraffer? Super häftigt! Idag ska vi vara på kolloseum, med elefanter och noshörningar etc. Blir nog as fett.
 
Efter det blir det bara hem och hoppa in i duschen, sen ska jag träffa joline och sen ska vi ut och äta på kvällen med FINT sällskap och det blir nog hur mysigt som helst. Mer än så får ni inte veta. lallalaaa! Försöker uppdatera er lite under dagen, om jag hinner såklart.

8e november 2012

2012-11-08 | 16:56:13

Eftermiddagen har jag spenderat med att sökt ett jobb som jag verkligen verkligen vill ha, läst Green room (en tidning alla anställda på Kolmårdens djurpark, grönalund, skara sommarland etc får) och varit ute och gått med hundarna i regnet. Nu är jag påväg mot viktväktarna, detta blir kul!

Imorgon är det redan fredag och det kommer bli en sån jävla bra sådan. Mer om det imorgon!


8e november 2012

2012-11-08 | 14:28:50

Det här har jag gjort idag ungefär, hittat en jacka som jag ska sukta lite på och solat. Plus varit en sväng i skolan och tittat på en jättefin lägenhet med Joline. Nu sitter jag och tar igen gårdagens berg flyttar in. Ikväll ska jag jobba, nämligen så att idag och 3torsdagar framåt ska jag vara vikarie på viktväktarna. Ska bli så himla roligt faktiskt!


8e november 2012

2012-11-08 | 10:18:00
vad går du för utbildning? tar du studenten till sommaren? :)
 

Haha, förbered er på en novell.. Men såhär ligger det till;

- Efter att jag slutade nian så började jag på film och musikgymnasiet linjen scen och musikal. Detta var och är världens bästa skola och jag har träffat många vänner för livet där. Men när trean skulle börja så blev jag rastlös och bestämde mig för att ta ledigt ifrån skolan i 1år och åka till usa.
 
När jag kom hem därifrån var jag inte alls sugen på att gå tillbaka till den skolan, och gå 1år med en klass jag kände kanske 2st i och ta studenten med människor som kanske inte betydde någonting. Så jag började kolla omkring på andra linjer.
 
Då hittade jag linjen som jag går på nu, Djurparkslinjen på Realgymnasiet. Men denna linje var ny för i år, så om jag ville börja den så var jag tvungen att börja ettan. Sagt och gjort, nu går jag 1a ring på realgymnasiet.
 
Jag trivs som fisken i vattnet, älskar min utbildning, älskar alla lärare och mina fina klasskompisar. Så nu har jag hittat rätt. Så jag kommer ta studenten om tre år, men den som väntar på något gott.
 
Jag ser heller ingen stress med att ta studenten, jag vet ändå inte riktigt vad jag vill göra sedan. Och ni som känner mig vet vilket planeringsfreak jag är, så att ta studenten utan någon framtidsplan skulle rubba min balans totalt.
 
 
Jag har nog aldrig ångrat att jag gjort det här valet, det var självklart ett svårt val. Men så länge man lyssnar på sin magkänsla kan det aldrig bli fel.

7e november 2012

2012-11-08 | 01:11:16

Idag gjorde dansgolvet mig besviken, men denna tjej får alla dagar att räknas. Skratt, smuggel, skratt, dansdansdansaaaa och åter skratt beskriver jag kvällen med. Och så vill jag, sådär opersonligt bara skicka alla världens hjärtan till min pojke, för han är så himla mycket bättre än alla andra idioter där ute!

Nu ska jag sova, skola imorgon! Natti


7e november 2012

2012-11-07 | 18:24:36

Hej hopp babys. Nu ska jag bara ta på mig ett par strumpbyxor sen är jag redo. Jag är taggggggggad och hej och hå vad jag ska dansa. Puss mina fina, hoppas ni får en riktigt trevlig onsdags och titta på berg flyttar in åt mig!


7e november 2012

2012-11-07 | 15:38:21

Såhär har jag sätt ut idag. Nu sitter jag och slappar och tittar på Svensson Svensson, funderar på vad jag ska ha på mig ikväll.. Vi hörs senare finisar


7e november 2012

2012-11-07 | 13:25:41

Oj, hej jag glömde bort er där ett tag. Har iallafall spenderat förmiddagen i skolan, lunchen med Isabell och där i mellan någon timme på gymmet. Kände att Isabell gick före yttligare timmar av svettandes. Mycket trevligt iallafall, nu är jag på maxi med mamma, ska snart iväg igen innan det blir hem och ta en disconap innan utgången ikväll. Tjing!


6e november 2012

2012-11-06 | 20:22:43
Ni alla (hoppas jag) vet hur mycket jag tok-älskar min lilla plutt-valp. Men just nu är vi inte sams, hon har precis tuggat sönder något som jag skulle kunna säga är top 3 på bästa köp under de senaste 3 månaderna. Och denna grej går inte att få tag i, så nu hänger jag mig (och tar valpen med mig) så får vi höras imorgon istället.

6e november 2012

2012-11-06 | 20:11:00
Idag har jag som sagt varit med min pojke och blivit så totalt bortskämd att det inte är sant. Efter det så träffade jag malin och cilla en sväng för en fikstund och lite promenad. Nu sitter jag här och har precis ätit lite kvällsmat.
Imorgon är det onsdag och skola 8.30-11.15, vi ska börja med ett nytt projekt och jag är otroligt taggad. Sedan blir det gymmet. Har inte gymmat sedan i fredags (!!!!?) - ÅNGEST! (förutom någon timme i går) Så imorgon ska jag kötta på som aldrig förr, tänker försöka sikta på 4h - tror ni jag klarar det? Efter det blir det utgång och ja vet att det blir en bra sådan!

6e november 2012

2012-11-06 | 12:27:11

Ska umgås med min älskade idag, vi hörs imorgon!


5e november 2012

2012-11-05 | 19:42:20

Efter dagens träning så köpte jag mig en kycklingsallad och åkte hem en sväng innan jag åkte mot stallet. Efter det drog jag på mig vinterjackan (nej jag har ingen egen, lånade systers) och traskade till Anna för skitsnack, segemyhr och morötter och dipp - MUMS! Nu sitter jag på rummet och tittar på töntig men rolig film.


5e november 2012

2012-11-05 | 12:25:06

Jag älskar att mina två bästa är lika töntiga som jag! Nästa vecka gäller det, med Joline och cillen. Jag är nästan töntigt taggad faktiskt!


5e november 2012

2012-11-05 | 09:50:11

Godmorgon snyggingar! Då var måndagen här, slut på höstlovet alltså. Men det gör mig inte så mycket, jag gillar skolan. Måste bara flytta på valpen så att jag kan börja göra iordning mig. Idag är det som sagt måndag vilket betyder 1h idrott för min del. Står sedan i valet och kvalet vad jag ska göra efter det?

- gå direkt till worldclass och fortsätta träningen?

- hänga med klassen och äta lite mat och sen dra hem?

- sen vore det nice att hinna sola lite?

Vi får helt enkelt se vad jag bestämmer mig för men tror det blir ettan och sen sola och sen hem - hur låter det?

Aragorn ska få sig ett kämpigt pass idag också, jag är taggad! Vi hörs senare.


4e november 2012

2012-11-04 | 20:50:30

Såhär spenderade jag eftermiddagen. Äta godis (de bästa godisarna ger blå tunga) och se på SATC i en varm bastu - bästa! Nu ska jag ut och köra i läskiga spökskogen, men sånt får man vänja sig vid när man har världens bästa Joline vid sin sida. Sen ska jag till min finaste.


4e november 2012

2012-11-04 | 15:13:49

Här är lite fler bilder ifrån kvällen. Jag tror inte att jag är ensam om att säga att det var den bästa kvällen på länge (trotts incidenter). Har inte så många fler bilder för vi var upptagna med att ha kul. BRAAAAA. Nu - HEJA NORRKÖPING!


4e november 2012

2012-11-04 | 15:03:44

Efter lite frukostmys och städning av lokalen så blir det lite IFK häng med syster och pappa. Bra söndag! Idag är jag så himla glad!


4e november 2012

2012-11-04 | 11:54:27

Igår var faktiskt sjukaste kvällen på så jävla länge! Bästa människorna!!! Berättar kanske mer sen, nu ska jag få frukost på sängen! Bjuder på några bilder, de andra är för fula (och fulla) för att visas så måste gå igenom dom innan!


3e november 2012

2012-11-03 | 11:50:47

Detta blev min bakisfrukost, passade mig perfekt. Nu är jag inne i stan och vandrar omkring med cillen. Nu ska vi på föreläsning om skönhet och hälsa, tur att jag är veckans babe idag!


2a november 2012

2012-11-03 | 01:37:52

Natten fortsätter på resecentrum, 20 min kvar tills bussen går. Hoppas eran fredag var lika bäst som min! Vi hörs imorgon


2a november 2012

2012-11-02 | 18:28:23
BRA dag. Började den med 1.5h träning på actic, åkte sedan och lunchade en kortis med min fina, sen in till staden igen och träffa fina fina anna som jag inte sätt på två långa månader. Åh saknat henne! Nu är jag hemma, nu ska jag bara förbättra sminket sen är det PARTY ikväll.
 
Jag och fina fina joline ska ut, hon och jag - vi alla vet vad det betyder? CRAZZZZYYYY. Super taggad, nu kör vi.

2a november 2012

2012-11-02 | 10:18:05
Godmorgon, sovit gott? Det har jag, inte så konstigt efter den där matkoman. Hur som, vaknade med en sprudlande ide om vad jag ska vara på lördag då det är maskerad nr 2. Så har lite saker att köpa under dagen, men det får jag fixa sen. Nu ska jag till gymmet och kötta lite där, ensam denna gång.
 
 
Står i valet och kvalet om jag ska gå på min moders pass eller kötta på gymmet? Lutar just nu på gymmet..
Senare ska jag göra något som jag har längtat efter i över en månad - yey!

1a november 2012

2012-11-01 | 21:20:59

Fyfan vad jag har ätit idag, nu ligger jag i soffan i matkoma. Telefonen ville ändra matkoma till makaroner, tack och lov att jag inte ligger i makaroner då skulle jag nog inte ha många vänner.


1a november 2012

2012-11-01 | 16:15:00

Skjut mig, är det redan november!? Sjukt! Idag har jag iallafall umgåtts med dessa bruttor. Vi tog oss en tripp till Ikea och gick i ikano huset och shoppade, mycket trevligt. Med mig hem fick jag ett par jeans, en topp som ska lämnas tillbaka och ett glutentest (som visade negativt). Mys. Nu ska jag vänta tills klockan blir sju, då ska jag ut och äta med familjen, MUMS!