27e november 2012

2012-11-27 | 22:59:01
Super - duper härligt med en massa nya läsare till bloggen. Hoppas ni är här för att stanna! Iallafall, tisdagen går äntligen mot sitt slut. Det har varit en jobbig dag idag, med mycket tårar men desto mer kärlek. Men nu gäller det att inte tappa hoppet och blicka framåt. 
 
Imorgon är det onsdag, det är skola 8.30-11.15 (sällskapsdjur), sen blir det luncha med joline innan jag faktiskt ska ge mig av och träna. Har inte blivit något träning alls denna vecka, vilket jag verkligen inte klandrar mig för. Det har varit lågprioriterat - men jag behöver det, tänka på något annat liksom. Efter det blir det till stallet och ta hand om min ponnypojk som jag har saknat ihjäl mig efter. Det blir ett långt och svettigt ridpass. Egentligen hade jag velat rida timmar i skogen, men tyvärr faller mörkret snabbare än snabbast så det får vänta tills helgen. 
 
Nu ska jag köra lite hemmaträning, som bla brukar bestå av utfall, plankan, situps och armhävningar, sen ska jag sätta igång lite segemyhr och bleka tänderna. Jag längar till skolan imorgon, få komma in i vardagen igen och rutiner. 
 
Inser nu, när jag kollar på bilen att jag måste färga håret - det gör jag imorgon. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback