22e april 2013

2013-04-22 | 18:58:42
Måndag: 
 
Vi började dagen med att gå till apollo kontoret för att boka båtutflykten till på fredagen. När de ringde och bokade fick de svaret "vi kör sista båtturen om 3h, sen har vi uppehåll i 1.5vecka" så det var bara att betala och gå tillbaka till hotellet och börja smörja in oss i solkräm. Vi fick tipset från apollo att armbåga oss fram och vara snabba med att ta "nätplatsen" på båten då endast 4st fick sitta där och det var ca 30 (?) st på utflykten. Sagt och gjort, vi tog platsena och fick många avundsjuka blickar på oss under resan när vi låg där längst fram och glassade i solen. 
 
De meddelade oss att vi skulle få se valar, delfiner och troligtvis havssköldpaddor. Men det var verkligen inte som jag hade tänkt mig. Valarna var en jävla meter från båten vi satt i. De simmade framme vid oss och bara kollade på oss där vi åkte. Så otroligt fina, underbara djur. 
 
Efter ca 3h åktur så stannade vi vid en vik och fick snorkla. Men pga kallt vatten, sjuuukt salt vatten och att man ändå inte såg så mycket så tog vi oss bara ett längre dopp och tog sedan våran plats på nätet igen och solade. På vägen hem var det så otroligt höga vågor att vi aldrig trodde att vi skulle komma tillbaka. Det droppade om oss när vi kom till bryggan. 
 
Jag har även massa videoinspelningar här ifrån, men det kommer komma upp kanske nästa vecka eller något sånt. Vill sätta ihop alla videosarna till en fin film. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback