8e juni 2013

2013-06-08 | 15:31:00
 
* Lyssna på en prodcast eller en ljusbok.
Om du fokuserar på det du lyssnar på blir inte träningen lika jobbig. Detta är ett hett tips när du t.ex. ska promenera, springa eller köra annan kondition då du inte behöver vara så fokuserad. 
 
* Träna på ditt sätt!
Att träna behöver inte vara att springa 9km på ett löpband eller att ta 110kg i bänkpress. Träna kan vara att simma, att vara ute och gå, att rida, att dansa (även om det är på nattklubben) .. u name it. Så fort du rör på dig är det träning, så se till att göra någonting du tycker är roligt. Då är det mycket enklare att hålla igång motivationen. 
 
* Be om hjälp!
Har du precis börjat på ett gym och inte ritkigt vet hur alla maskiner fungerar? FRÅGA. Antingen en vän, någon på gymmet eller en förälder. Oftast när man börjar på ett nytt gym får man även en gratis PT-timme där de går igenom alla maskiner och hur du ska lägga upp träningen. Använd dig av den - det är farligt att träna om du inte gör det på rätt sätt. 
 
* Ha ett mål.
Träningen blir mycket roligare om du har ett mål. Ett mål kan vara att kunna springa upp för hela den branta backen, få på sig jeansen från förra sommaren eller klara 7 dagar utan godis. Sätt upp ditt mål och gärna en belöning också. Jag personligen tränar mycket mer om jag har en motor som lockar. 
 
* Snygga träningskläder
Köp snygga och matchande träningskläder. Allt blir så mycket roligare om man känner sig snygg. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback