24e november 2013

2013-11-24 | 09:51:03
Alltså - dagarna bara springer förbi. Det minsta jag hinner göra är att sitta framför datorn och blogga, vart tog mitt liv vägen? Eh juste - LIVING IT. Jag har haft några sjukt bra dagar på rad här nu vilket aldrig är fel. Vad har ni missat? Igår var jag ute med girlsen och firade en viss felicia, det var en trevlig kväll må jag säga - trotts att musiken ute kunde vart så mycket bättre.
 
I fredags hade jag 10 minuter lektion i skolan innan jag åkte till stallet för att sedan spendera hela kvällen med joline. Vi åt nudlar (förjävlagott), satte på gamla goingarna och sjöng sådär falskt som bara vi kan göra och dansade som aldrig förut. Tanken var att vi skulle ut på krogen, men det failade lite där så vi var hos joline hela kvällen istället.
 
Idag har jag dansuppvisning med dansen, dock bara en av de två. Men det ska bli kul att få kötta på riktigt. Mer idag är inte så planerat, jag måste plugga, jag måste planera veckan lite och lite sånt - det känns som att jag ligger efter med allt just nu. Som t.ex. frukost - prio ett.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback