1e september 2012

2012-09-01 | 14:02:00
Har suttit och sökt lite jobb, hittat världens göttaste jobb som jag hoppas på. Så nu är det bara att hålla tummarna och hoppas på det bästa. Tänkte förövrigt visa er vad årets julklapp till min ponny kommer vara, nämligen denna ursnygga hoppsadel! Till denna blir det röda stidbyglar - MUMS.
 
Så här står det i infotexten:

En stark hästrygg
Rebel minimerar belastningen över hästens rygg genom att fördela ryttarens tyngd över en optimal anläggningsyta. Tack vare detta arbetar ryggmuskulaturen friare, får en ökad blodtillförsel vilket gynnar muskelutvecklingen.

En helt ny ridupplevelse
Rebel maximerar kontakten mellan människa och häst. Sadeln är smidig och lätt samtidigt som den ger de funktioner och det stöd som krävs för att ryttaren ska kunna sitta korrekt och bekvämt. Resultatet är en helt ny ridupplevelse.
– mer intensiv, balanserad och kraftfull.


Jag tipsar alla om denna, superskön att rida i och snygg, sportig modell. De finns i brun, svart och röd/svart, de ligger på 28-30st tusenlappar, den svart/röda är något dyrare än de andra. Men hur som helst, supervärt, det är bara att slå till.
 
Det kommer vara en clinic med de inom några månader där det kommer vara föreläsningar och gratis sadelutprovning, lovar att berätta mer om hur, när och vart när allt är bestämmt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback