5e februari 2013

2013-02-05 | 15:02:48

 

1. Det är de sista minutrerna som gör skillnad!  
När jag är på gymmet och känner att jag inte klara av en sekund till av övningen jag håller på med. Ni vet när varenda del av kroppen bara skriker och man helst bara vill lägga sig på golvet?  Mitt tips är att då sätta igång sin favoritsång. Då blir jag glad och taggad igen och vill bara lyssna igenom sången, men då måste jag kötta samtidigt. Släpp tanken att det är jobbigt, bara lyssna på din musik och låt din vilja fortsätta med övningen i några minuter till. Det är de minutrerna som gör att du kommer se och känna skillnad när det gäller din kropp. 

 

2. Kolla igenom bloggar, tumblr, instagram och we heart it innan du börjar träningen. 
Leta motivation, hitta dina småmål på vägen till det stora målet. Se till att bli påminnd av den bilden du föll mest för under din träning. Du kan!! Du är inte den enda i världen som försöker komma i form, kan dom så kan du! 

 

3. Glada tjejer är som finaste
Även fast du köttar gärnet för att få en snygg rumpa så får du inte glömma bort att det är leendet som gör allt. Det spelar ingen roll om du är lång, kort, tjock eller smal, ditt leende är det finaste du har och om du är glad så kommer du också göra andra glada. Smile! 

 

4. Var ärlig mot dig själv
Var ärlig mot dig själv och mot andra, försök inte att se bättre ut än vad du är. Ingen är perfekt, och det är okej. Man får äta godis på en torsdag, inte träna på 3 veckor - det är okej. Försök inte att lura andra eller dig själv att du är mer målmedveten än vad du är. Om du skriver ner varjedag hur du tränar eller äter, skriv ner allt. Försök inte att strunta i den där glassen för att "det var ju bara en gång" - var ärlig mot dig själv, på så sätt kan du lättare veta vad som måste ändras om du vill ha bättre resultat. Ljug inte, ingen är perfekt, du är bra som du är. Fast än du tog cola till maten. - va stolt! 

 

5. Ha kul! 
Vem har sagt att det inte kan vara kul att träna? Utnyttja min älskade vän google och leta efter olika träningsmetoder. Fråga en vän om tips, testa dig fram, våga börja dansa fastän att du är 16 år och aldrig dansat innan! Våga testa dig fram och ve vet du kanske hittar din grej? Eller så kanske du lyckas bli super vältränad under tiden du testar de olika metoderna? Se till att hitta en träningsmetod som du tycket är rolig. Träningen blir så mycket enklare då! Du behöver inte springa på löpbandet 4ggr/veckan hela ditt liv. Det kanske är stor del av ditt liv som du lägger på träningen, vore det inte bra att då kunna gå tillbaka och le åt den tiden? Istället för att svära åt hur många timmar man spenderat med att räkna sekunderna på ett löpband? 

 

Hittade tipsen (dock på engelska) i denna blogg. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback